en
0031 33 4768976

Extra services

Videocompilaties

Kwalitatief onderzoek resulteert vaak in uren beeldmateriaal. Helaas blijkt dat de camerabeelden nauwelijks worden teruggekeken, terwijl de opnames vele relevante quotes bevatten! Onze partner GDVP weet de ruwe opnames van Inview Locatie BV te transformeren tot kernachtige videocompilaties. Lees hier hoe u met zo’n compilatie meer haalt uit uw onderzoek. Boek dit najaar uw interviewruimte bij Inview Locatie BV en profiteer van de spectaculaire kennismakingskorting op videocompilaties.

Beamer & groot scherm

Ook als u gebruik wilt maken van een beamer en een groot scherm bent u bij ons aan het goede adres.

Cameraman

Bij bepaalde onderzoeken en grotere groepsdiscussies kunnen wij naast onze vaste camera een mobiele camera met cameraman verzorgen.

Catering

Lunch en diner kunt u zeker laten verzorgen door onze gastvrouw of gastheer. Bij ontvangst kunt u aangeven wat u wenst te gebruiken zoals bijvoorbeeld luxe belegde broodjes als lunch en Italiaans, Frans, Chinees, Thais, sushi, seizoensgerechten etc. als diner. Wij staan open voor suggesties.

Gastvrouw / Gastheer

Naast een goede omgeving en een prettige sfeer is de verzorging door de gastvrouw/heer zeker zo belangrijk. Service staat bij ons hoog in het vaandel.  Werkzaamheden die wij graag voor u uit handen nemen zijn:

  • Het ontvangen van klanten en respondenten
  • Bijhouden van de presentielijst
  • Uitdelen en aftekenen van incentives
  • Innemen van huiswerk opdrachten
  • Secretariële werkzaamheden
  • Verzorgen van de catering
  • Bedienen van de audiovisuele opnameapparatuur

Daarnaast zijn wij u graag van dienst voor alle voorkomende werkzaamheden die te maken hebben met het onderzoek. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een tevreden en voldaan gevoel onze locatie verlaat.

Laptop- en Tabletverhuur

Wij beschikken over een 30-tal laptops en tablets die ingezet kunnen worden voor de uitvoering van het onderzoek.

Moderator

Een moderator is onmisbaar bij een kwalitatief onderzoek. Het moet een persoon zijn die onafhankelijk is, geen oordeel heeft en van zowel de opdrachtgever als van de respondent het vertrouwen kan krijgen. Indien gewenst kunnen wij hiervoor zorg dragen en u in contact laten komen met zeer gespecialiseerde moderators waar wij veel ervaring mee hebben.

Notulist(e)

Onze notuliesten hebben ruime ervaring in de verschillende kwalitatieve onderzoeken. De notulen kunnen wij direct na de sessie per e-mail toezenden.

Selectie van respondenten

Wij beschikken over een eigen panel met een diversiteit aan respondenten voor zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeken. Wil jij jouw volgende werving via ons laten verlopen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over.

Tolk

Het kan voorkomen dat er tijdens een onderzoek een tolk aanwezig moet zijn. Een tolk die er voor zorgt dat alle taal- en intonatienuances perfect overgebracht worden, zodat de onderzoeker een realistisch beeld krijgt. Indien u dat wenst, kunnen wij zorgen voor een tolk. 

Video Streaming

Op onze locaties kunt u gebruik maken van live online video-streaming. Hierdoor hoeft u niet fysiek aanwezig te zijn tijdens het onderzoek. U kunt tijdens het onderzoek/interview online meekijken op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Via de ingebouwde chat-functie kunt u communiceren met alle online kijkers en met de moderator voor overleg en feedback. Dit kan u kostbare tijd en reiskosten besparen. Ook deze optie biedt de mogelijkheid om de beelden achteraf terug te kijken.

Indien gewenst kunnen wij hiervoor een offerte op maat maken.

>Extra services

Wij helpen u graag verder

neem contact op