en
0031 33 4768976

Ontdek wat wij doen

Faciliteren van marktonderzoek

Een marktonderzoek kan het beste uitgevoerd worden op een locatie die hiervoor volledig is ingericht. Een centraal gelegen locatie die goed te bereiken is met de auto en het openbaar vervoer. Een locatie met verschillende mogelijkheden en ruimtes voor diverse onderzoeksvormen zoals kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek. En een locatie waar alle benodigde opnameapparatuur is geïnstalleerd.

Dat is wat Inview doet, heeft en aanbiedt op diverse plaatsen in Nederland.  Deze locaties zijn volledig en sfeervol ingericht. Naast de benodigde audiovisuele opnameapparatuur beschikken de locaties ook over diverse andere apparatuur.

Onze gastheren en gastvrouwen zijn zeer servicegericht, hebben een horeca achtergrond en zijn bekend met marktonderzoek.

Indien gewenst kunnen wij zorgdragen voor een notulist, catering, moderator of voor de werving en selectie van respondenten.

Faciliteren van meetings en events

Of u nu een reguliere training, een teammiddag, externe sollicitatiegesprekken, een klantmeeting of een workshop wilt organiseren, alles is mogelijk bij Inview. Wij denken graag met u mee om, rekening houdend met uw wensen en behoeften, toe te werken naar een succesvolle bijeenkomst. 
Een energybreak, een afsluitende borrel, een healthy break,  een walking dinner; een greep uit de opties die er allemaal mogelijk zijn.

Laat ons weten wat u wensen zijn en we denken graag met u mee!

Ontdek onze locaties

>Over ons

Wij helpen u graag verder

neem contact op