en
0031 33 4768976

Kwaliteit

ISO20252

Stichting Toetsingsbureau KCC heeft Inview gecertificeerd voor ISO20252. Wij werken er elke dag aan om deze certificering waardig te blijven. ISO staat voor Internationale Organisatie voor Standaardisatie.
 

MOA

Inview is lid van de MOA, Center for Informaion Based Decision Making&Marketing Research. Dit is de Nederlandse vereniging van marktonderzoeksbureaus. De MOA heeft als doel de kwaliteit van markt-, opinie- en beleidsonderzoek te bevorderen, ontwikkelen en stimuleren, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast behartigt de vereniging de belangen van respondenten, gebruikers en aanbieders van markt-, opinie- en beleidsonderzoek. Deelname aan de MOA is alleen weggelegd voor gekwalificeerde onderzoekers en onderzoeksbureaus.

Fair Data

Het Fair Data keurmerk is een branchekeurmerk dat alleen gebruikt mag worden door
marketing, insights en analytics organisaties die lid zijn van de MOA. Het voeren van dit keurmerk geeft aan dat wij werken volgens de tien basisprincipes van de Fair Data Privacy Code. Met dit keurmerk laten wij zien dat we transparant en ethisch met data om gaan. We zullen nooit zonder toestemming van de consument de verkregen informatie voor andere doeleinden gebruiken dan waarvoor de consument die gegevens heeft verstrekt.

SBB

Inview is een SBB-erkend leerbedrijf. Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (voorheen: ECABO) is een kenniscentrum die de schakel is tussen het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Door deze erkenning vinden stagiaires bij Inview een mooie kans om ervaring op te doen. En ze leren werken aan de hand van een beleidsplan.

 

>>Kwaliteit

Wij helpen u graag verder

neem contact op